- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz
Petykemano
üzenetére
A valóság meg az hogy azonos árkategóriába szinte biztos hogy Nvidia +10 fps.
Vagy nézzük meg azt hogy a mostani AMD driver WHQL ugyan az mint az előtte lévő optimal.
Ugyan úgy becrashelhet a géped hogy csak reset gombal tudod életre kelteni, ilyen nem megengedett Nvidianál.Ne vedd oltásnak, 15+ éve AMD s vagyok és az évek alatt se érdekelt hogy ha Nvidiám lett volna több fps em lett volna, de mostanában annyi crashem volt a géppel AMD driver miatt hogy már hajítom ki a fél millás gépet az ablakon kategória volt. Most se merek frissíteni mert nem fagy és van új driver. Ha jól tudom AMD átírja Nvidia meg eleve nem enged meg ilyet hogy egy gép lefagyjon.
Erre gondolok pl, figyeld hogy ki van idegileg a srác, ezt én is végigjártam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest