Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
AMD-t nyilván, mert perpill az van, és az is van tervben a későbbiekben a Freesync-es monitor miatt. De amúgy azok száma akik épp VGA-t cserélnek (ráadásul ideiglenesen) a gépükben mint én, szerintem igen elenyésző.
Ilyet kérdezni kb., hogy "ki melyik gyártót szereti", akkor is értelmetlenség, ezen nincs mit szépíteni. Olyan konkrét kérdést kellene feltenni mint amit korábban írtam. Nem a bárkinek a hitvallására vagy fanságára vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy milyen arányban használnak az emberek AMD illetve Nv VGA-t. (legalább is mi, a szavazás kiírói nem biztos).
Amúgy meg a fegyelmi az asztalodon van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)