Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Itt nem a konkurencia (AMD) a mervado szerintem, egyszeruen az igenyek olyan gyorsan nonek hogy nehez lesz ezzel lepest tartani, ezekre a Tensor egysegekre kivancsi leszek illetve arra hogy hogyan is fognak mukodni illetve mennyire rugalmasan lehet oket programozni. A Vega-nal ez hogy fog jelentkezni (ha) hatranykent illetve mit hoz az AMD erre valaszul. Most nagyon bele kell feccolniuk idot es penzt kulonben ezen a teruleten elhullanak.
NV szerintem a tobbi konkurenciara huzta ezt a megoldast a Voltaban es ad melle egy egeszen komoly szoftveres csapatot. Van tapasztalatuk es sajat autojuk amire fejlesztenek, szoval jol csinaljak. Van penz, az mindig sokat segit ha vannak jo otleteid es csapatod.
Kivancsi leszek, Vega-t lassan le lehet merni a 1080-amhoz kepest, kivancsi vagyok nagyon.
GPU-k nagyon jol hasznosithatok DL-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
GPU-k nagyon jol hasznosithatok DL-ben.