Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tailor74
üzenetére
Helyzet az hogy egyrészt tényleg minőségibb játékok vannak PS4re sajnos. Ha megvesztek egy uncharted packot 1-4 úgy istenesen el vagy vele, másrészt képes érzelmek továbbítására amire PC évek óta nem, talán most a Little Nightmare, képes nagy neveket elcsábítani mint a Walking Dead íjásza ,van ahol van heti Kojima rovat
és rengeteg KULT exkluzívje van...
De ami a szomorúbb hogy ott kihajtják az utolsó leheletet is a gépből, ha kell gépi kódba lemennek.
PC piac meg egymással acsarkodó, egymásnak betevő cégek ahol driverekbe tltanak le árnyékokat hogy ŐK több FSP-t bencsmárkolhassanak, ahelyett hogy optimalizálnának... Meg ezek a 200-400 ezres kártyák maguk alatt toxikusan mérgezik a piacot. Ha lenne PS5 kártya PC-be én lennék az első aki megvenné.
De az az egér hiánya még mindig fájó, egy a sztímkontrollerhez hasonló megoldás kellene precíz célzásra.De hogy visszatérjünk a csodás PC iparra, ez a POOR Voltázás még mindig sok embernek nem esett le.
Ezért mutatok egy CIKKET -
imi123
őstag
válasz
tailor74
üzenetére
Én is elcsábultam tavaly Decemberben.
Nem volt kérdés hogy legalább addig lesz PS4-em amíg az Uncharted 4-et ki nem tolom.
Keveset játszok vele de amit eddig láttam kellemes csalódás.Mit ki lehetne hozni egy mai modern kártyából ha megkapná azt a figyelmet mint a PS4.
Sajna amíg ennyire más utat jár az AMD és az NV addig nem hiszem hogy olyan szinten optimalizálnak mint konzolra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és rengeteg KULT exkluzívje van...