Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daneeeeee
üzenetére
A TR-ről tudok nyilatkozni, évek óta nem láttam ilyen kicsi CPU-igényű játékot, ha ott is elbukna az FX, az nagyon ronda lenne.
A Metro-t játszottam régebben, és azt kell mondjam, ott főleg CF-ben nagyon lehetett érezni kettő kártyával (7950+7970), hogy bizonyos részeken nagyon dolgoztatja a CPU-t, ami akkor egy tuningolatlan 3570K volt, erősen vegyes limites volt úgy. Ráadásul pont ilyen rövid szakaszokra harapott nagyot a CPU-ba, mint ahogy neked is rövidke minimumjaid (beakadásaid) vannak a grafikonon, ha jól láttam.
Amit a CoH-ról írsz, az tipikusan a "túl kevés szálat használ" vagy "elakadt a kritikus szál" típusú CPU-limit, ami az ilyen egyszálon gyengébb procik rákfenéje nem tökéletesen ideális vagy rosszul többszálasítható kód esetén.
Ajánlom ezeket a CPU-limitről, csak hogy értsd, iről beszéltem: [link] [link] [link]A minimum pedig sokszor azért nem reprezentatív, mert mondjuk tegyük fel, mikor elindul a játék, döccen egyet, 1FPS, utána nem látod, 20 vagy 30 volt a, hogy mondjam szépen, a "reális" minimum. Ahogy Tomshardware-ék is kitaláltak egy új grafikontípust éppen emiatt: [link].

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi