Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Fejlődött is, meg nem is a Realme Narzo 90x
- Google Pixel topik
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
daveoff
üzenetére
Először is köszi szépen, hogy lefuttattad!

Mindenképpen tanulságosak számomra az eredményeid. A TR és Grid 2-ről nagyon nincs mit mondani, szinte ugyan az az eredmény született. Az FX derekasan helytállt, szépen hajtotta a Titan-t.
A Merto-nál ugyan az átlag hasonló de ha megnézed a framerate görbe lefutását az i7-nél sokkal simább.
A 14.1 minimumtól szerintem eltekinthetünk a 9. framenél (vagyis valahol az első másodpercben) született szóval nem releváns. Annál inkább fontos kiemelni, hogy míg nálad többnyire 40fps felett futott a játék, nálam bizony be-be nézett a 30-40 fps tartományba."szerintem nálad a CoH2-ben be volt kapcsolva a Vsync" Bár csak az lenne a probléma!
Sajnos ennél a játéknál ennyit tud felmutatni a gépem. Utána néztem a neten és ennél az eredménynél többet kell tudnia a Titan-nak szóval ez szín tisztán az FX bűne.
Nem teljesen értem különben, MSI AB szerint használja mind a 8 magot (ahogy különben a TR-en kívül mindegyik) de csak ilyen 20-30%-okat mutat magonként. Vagyis Hawaii,sunshine, a proci nem dolgozik ahogy a VGA sem (70% kihasználtságot mérek AB-el). Érdekes, hogy ennek ellenére a minimum gyakorlatilag ugyanannyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest