Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
daveoff
üzenetére
Először is köszi szépen, hogy lefuttattad!

Mindenképpen tanulságosak számomra az eredményeid. A TR és Grid 2-ről nagyon nincs mit mondani, szinte ugyan az az eredmény született. Az FX derekasan helytállt, szépen hajtotta a Titan-t.
A Merto-nál ugyan az átlag hasonló de ha megnézed a framerate görbe lefutását az i7-nél sokkal simább.
A 14.1 minimumtól szerintem eltekinthetünk a 9. framenél (vagyis valahol az első másodpercben) született szóval nem releváns. Annál inkább fontos kiemelni, hogy míg nálad többnyire 40fps felett futott a játék, nálam bizony be-be nézett a 30-40 fps tartományba."szerintem nálad a CoH2-ben be volt kapcsolva a Vsync" Bár csak az lenne a probléma!
Sajnos ennél a játéknál ennyit tud felmutatni a gépem. Utána néztem a neten és ennél az eredménynél többet kell tudnia a Titan-nak szóval ez szín tisztán az FX bűne.
Nem teljesen értem különben, MSI AB szerint használja mind a 8 magot (ahogy különben a TR-en kívül mindegyik) de csak ilyen 20-30%-okat mutat magonként. Vagyis Hawaii,sunshine, a proci nem dolgozik ahogy a VGA sem (70% kihasználtságot mérek AB-el). Érdekes, hogy ennek ellenére a minimum gyakorlatilag ugyanannyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fotók, videók mobillal
- Hobby rádiós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD-drámát jósolt egy Samsunggal kapcsolatos pletyka, de kiderült az igazság
- World of Warships
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest