Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Jó kis levezetés.
De azt is tegyük gyorsan hozzá, hogy én olyanra sem emlékszem, amikor két generáció között felezték volna a csíkszélességet.... 
Más elemzések is akár dupla elérhető órajelekről beszéltek az új processzekkel kapcsolatban... Szóval ez nekem eléggé papírformának tűnik bravúr helyett...

-
Szerintem le a kalappal a fizikai design emberkék előtt az NV-nél... Jensen is dumált róluk egy kicsit, ebben a termékben szerintem ők tettek le az asztalra valami zseniális dolgot. Meg a legnehezebbet is... ma már ez a kihívás nem a logikai áramkörök/blokkok tervezgetése... persze azis az, csak sokkal több segítség van hozzá (szimulációk, emulátorok, szerverfarm stb).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- Asus TUF RX 6900 XT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB GDDR5 VGA
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azt is tegyük gyorsan hozzá, hogy én olyanra sem emlékszem, amikor két generáció között felezték volna a csíkszélességet....