Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
#85552128 #11074 üzenetére
"a véglegesben"?
Már négy darab WHQL stable (15.7 | 15.7.1 | 15.7.1-hotfix | 15.7.1-hotfix2 \\\ először azt hittem, hogy az épp csak megjelent Win10 hülyéskedik, hogy minden nap újra letölti ugyan azt driver-t, de aztán az AMD honlapon is leírták utólag, hogy hotfixek jöttek) és két ezektől újabb béta (15.9 | 15.9.1) is kijött a Win10 hivatalos startja óta (lassan itt a TH2, kvázi 10.1 vagy 10-SP1, ahogy tetszik).A végleges SW játékra gondolsz? Miért lenne mérföldkő egy új játék, ha vannak régiek is, amiket érint?
Az AMD sokszor túlzottan szó szerint is a jövőben jár, a jelen pedig "már" nem számít. Mire beérik az idő a korábban a jövő-jelenre tervezett feature-re, addigra rég megfeledkeznek róla és helyette a jelen-jövőről beszélnek.
Talán nincs ez máshogy a Mantle-el sem, és ahogy elnézem már a TrueAudio is történelem. -> Ez működik még vajon Win10 alatt ... abban az egyetlen játékban, amiben elérhető egyetlen effect erejéig?
Pedig nálam komolyan szempont volt vásárláskor. Nagyon hiányolom a normális játékhangzást a Vista megjelenése és EAX eltűnése óta és be tudtak etetni, hogy a PS4-ben is nagyon hasonló DSP van, így tényleg használva is lesz PC-n...Észrevettem, javarészt DX11-el játszottam végig (bár a DLC-k nagyja még hátra van). De szerintem Win10 alatt legalább olyan gyors DX11-el, mint Win8-al volt a Mantle-el, szóval ha nekilátok szórakozni a DLL file-okkal, sokat akkor sem nyerek.
Mondjuk, ha nem lenne felrántva az i5-2500K 3300-ról 4700MHz-re (vagy egy AMD APU-m lenne) akkor lehet, hogy megérné (sőt, akár kimondottan hiányozna tuningolatlan APU-val a 290X mellett).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest