- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Puma K #17366 üzenetére
Ez nagyon durva! Pontosan ugyanez az én sztorym is szóról szóra!
Kis különbség csak az, hogy én a profilomban lévő konfigba egyből öltem a pénzt és gtx 770-et vettem anno, nem fejlesztgettem semmit azóta. 2014 tavaszán újítottam (valami február).
És én is az 1070-re hajtok (mivel az AMD nagyon messze van és a 2.5 év VGA-ra várakozás bőven elég volt nekem, nyár közepétől egy perccel sem várok többet). Remélem lesz belőle MSI Gaming X.
Az 1070-nel viszont én nem fogok hosszútávra tervezni. Megnézem milyen lesz a Vega októberben, ha valami brutálisan erős akkor elképzelhetőnek tartom a váltást, ha csak ~5% az 1080-hoz képest, akkor megvárom az 1080 Ti-t.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Puma K #17361 üzenetére
Miért nem vennél, mert 1-2 szarul optimalizált játék ultra+ grafikán kifogy a 3,5GB-ból, de ha visszaveszel minimálisan akkor röhögve elmegy? Vagy félsz hogy 2 év múlva már nem lesz tényleg elég a 3,5GB és most veszel 200 felett vga-t, ahelyett hogy akkor vennél majd 100-ért?
R390 bőven elég FHD/120Hz-re, avyg egy új polaris, de még a 970 is. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Puma K #16682 üzenetére
En teljesen nyugodt vagyok.
Nem konkreten neked ment a hozzaszolas egyebkent, hanem altalanossagban az "NV a jelenre fejleszt, a DX12/VR/Vulkan mind szar mert az AMD neve is felmerul veluk kapcsolatban" kantaloknak.
Epp az volt a feladat hogy ne reszekre bontva legyen elemezve amit irtam, hanem hogy ramutassak, hogy itt nagyon sokan a DX12, Vulkan, Async Compute, VR-re kopkodnek hogy sosem lesz beloluk semmi komoly megis az NV " aki ugye mindig csak a jelenre fejleszt" es "sosem felesleges jovobemutato dolgokra" szepen mindezeket tamogatja az uj kartyajaban.
Most akkor vagy az NV-nel is ostobak dolgoznak, es jol becsapta oket is az AMD hype, vagy lehet megsem hulyek, es esetleg az itteni mindent leszolok nem olyan okosak mint hiszik.Tomoren: az NV-nel dolgoznak ostobak, vagy ezeket az uj dolgokat ostobasag mar elore kopkodni?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Puma K #16670 üzenetére
Akkor most valahogy egyeztessetek ossze az:
" Nvidia tudja hogy a jelenre kell tervezni"
" A DX12, Vulkan, Async, VR mind szar, egyikbol sem lesz semmi jelentos a kozeljovoben, csak az AMD hypolja"es azt hogy a Pascal nagyobb frissitesei a DX12, Vulkan, Async, VR jobb tamogatasa.
Valami kozos ponton kopkodjetek ezekre meg az AMD-re mert ez igy ellentmondasos. Nem is vennek reszt benne, beszeljetek meg egymas kozt
-
stratova
veterán
válasz
Puma K #16496 üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor a demonstráció elvileg 1080-nal futott, de erről nem csináltak felvételt (gameplayről azért nem kamerás verziót nézne az ember) és elhagyták a 1080-at. Ezért a feltöltött videó már Titan X-szel készült. Ha hinni lehet iD-nek. Amúgy számomra 1:1-ben Q3 világa köszön vissza.
(ami tetszett, vagy legalábbis múltidéző hangulata támad az embernek
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest