- Apple Watch
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
válasz
gainwardgs #41456 üzenetére
Vega 56 is volt, azzal se volt soha semmi problémám.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
gainwardgs #41452 üzenetére
És hol van lemaradva? 2080ti ott oké de a többi az +- 10%...es ugye nem abból adnak el sokat...
-
Kolbi_30
őstag
válasz
gainwardgs #41447 üzenetére
Semmi baja a drivereknek egy ideje.. Az esetek 80% user error..
-
Kolbi_30
őstag
válasz
FLATRONW #41114 üzenetére
ha minden fertozottet fejbelonenek akkor meg gep sem kellene es 20 forintbol meg lenne oldva...
De wz a jarvany meg total tul van porogve. Eddig csak az halt bele aki amugy is kb meghalt volna 2 honapon belul..De legalabb kiruugtak, mert lelottek a projekjeimet, miatta..
-
-
Kolbi_30
őstag
Mielott megvettem az első SSDmet mindenki istenitette mennyivel gyorsabb..15 mp volt HDDvel a windows betoltes..SSD ezt kb 2 mpvel csokkentette..A masik SSD jatekokat es par programot tartalmaz, jetekokban gyoprsabb a toltes, de sokkal nem jobb mint a HDD..Meg nem is fogja birni 10+ evig mint a most is 98% HDD amit 207ben vettem..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #40706 üzenetére
Ismét egy játék amivel szinte senki nem fog játszani
-
Kolbi_30
őstag
A több ezer fős csatára meg lenne 3 nap a várakozás míg osszehozza a játékosokat...
Szép álom csak realitása 0. Amúgy meg mit vár mindenki? A játékosok 98% egy retardált szar. Minden le van egszerusitve, a béka segge alá. Van szép grafika mert az elvisz mindent.. Nem kell story cselekmény vagy valami kihívás.. Csak 3 gomb nyomkodasa. Ami ezen túl mutat már satanizmus.
Nem lesz AI fejlesztés mert akkor retardált Pistike nem fog játszani mert buta mint a seggem, és így nem jön a pénz és a pénz a lényeg, nem az hogy igényes termék kerüljön eléd,vagy kihívás.... -
Kolbi_30
őstag
válasz
GeryFlash #40543 üzenetére
Én nem ismerlek, nem tudom, hogy van tapasztalatod és mi területén. De az világos hogy kutatás fejlesztésben 0 alatt vagy.. 2 év az kB semmi. Egy rendes fejlesztés nulláról több mint 2 év. Nem védem az Intelt, de már meglevő architecturat is tovább csiszolni kB annyi mint amit ezzel a szarral töltöttek.
Ezeknel sokkal egyszerűbb eszközöket is több idő rendesen kidolgozni legyartani validalni... -
-
Kolbi_30
őstag
Hinni lehet a nyúlban is meg a Mikulás a is. De egy kB 600 dolláros konzolt egy 1200+ (2080ti)dolláros vgahoz hasonlítani értelmetlen. Persze hogy erősebb, csak ugye a vga magában nem megy kell alá meg ennyiért ami kitolja a belét. A konzolon meg el fog futni minden, szép grafikával, 5-6 évig, azon a vegan meg jövőre már az új játékok lehet akadni fognak.
-
Kolbi_30
őstag
De aki így irkal.. Az vagy 10 eves vagy azon a szinten van... Az meg nyilvánvaló hogy 2 év alatt nem nő nagyobbra egy cég a piacvezetonel, de elkezdodott a folyamat. Mert Intel mindenhol veszíti a százalékot szerver és asztali szegmensben is. Az Nvidia meg azt használja ki, hogy sokan hajlandóak 3 fps meg 20w miatt kifizető közel plusz 100k-t.Meg persze az is több lábon áll. Nem meglepő ez. Csak sokan erre verik ki mert más nem jut nekik.
Saját példa: Hamarosan fogok venni egy NZXT kraken X62 vagy a kistesojat, vehetnek más márkát is ami legalább ugyan azt tudja olcsóbban de ha már a táp és a ház is az akkor a hűtő is legyen. -
-
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #40134 üzenetére
Mer 60hz már buzis... 240 alatt nincs élet....
-
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #39286 üzenetére
Imadom ezt a játékot
-
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #39243 üzenetére
Hogy lehet kiirtani játék közben az fpst? Megnézném mennyi.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #38767 üzenetére
A vegen meg megtartom ha megjön a kód..
-
Kolbi_30
őstag
Nv hazudik reggel délben este..meg amúgyis Soros..
De van miért utalni őket..970 memória kamuja
A mostani Új generációja ami hullik jó pénzért és még teljesítményt sem hoz pluszban sokat...stb
Nem kell egyik gyártót sem védeni, mindnek csak a pénzed kell..a fogyasztáson meg fölösleges rugozni...az kb most már egal. -
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Petykemano #34247 üzenetére
Mindjárt beugrik manbal meg a másik 😂😂 Erről is Soros tehet 😂
-
Kolbi_30
őstag
válasz
huskydog17 #33713 üzenetére
Szerintem is fölösleges egy 6. márka ugyan arra a termékre..
-
Kolbi_30
őstag
Itt várták a csodát, de aki nem full kretén az látta a specifikációkat,ertette hogy hova lehet várni...a Vegak szépen benne vannak a 1070,1080 kategóriában. Az áruk meg most annyi amennyi..ha visszamegy az áruk normál szintre, jobb alternatívák az olcsóbb freesync monitorok miatt. De nyilván mindenki azt vesz amit akar.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
szmörlock007 #33302 üzenetére
Nekem volt szerencsem mind 3 witcherhez. Igazából egyforma mind a 3. Kis plussszok persze vannak fölfelé. Ugyan ez volt a Tomb Raiderrel is..10 perc után uninstall volt..mert már játszottam vele érzésem támadt. Ezert ki is tiltottak anno SG-rol..mert az egyik forumozo besértődött azon hogy a hon szeretett jatekat par mondatban lehuztam kulturaltan..vicc
ezt a szebb de nem jobb jatek reszere irtam.
Az meg hogy kinek mi jo, az egyenenkent valtozik..nem kell lehuzni ezt a jatekot sem csak mert itt par forumozonak nem tetszik. -
Kolbi_30
őstag
válasz
TTomax #33199 üzenetére
A probléma ott van, hogy a játékokat az átlag embernek készítik..így ha AI fejlesztés lenne, akkor menne a sírás..mert az átlag annyira a béka segge alatt van agyilag, hogy az elképesztő. Ha pedig a gépigény csökkenne ami megoldható lenne az új apikkal, akkor még nem venné senki hardvert, évente ez még a gyártók miatt nem megy...
Ennyi az egész, lenne fejlődés csak a vásárló birka, a másik oldalról meg jönnek a pénzek dobozba, hogy ezt tedd bele mert akkor a következő szériával jól fog menni a jelenlegi el még kevésbé...
Na Battya ezért nincs fejlődés, mert sok az ostobák szar a gamerek közt, meg mert a kiadók/studiak le vannak fizetve.. -
Kolbi_30
őstag
Tudom, hogy nem ide illik ez a HSZ de leirom..Most kaptam egy 20+ GB os Windows updatet..szepen fel is tette de a gepet annyira visszafogja tobb program futtatása alatt, hogy nem tudom hasznalni oket..jart valaki igy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest