- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
üzenetére
Én már az adatlapon lévő konfignál kiszálltam.
Bár én nem csak a játékot toltam hanem kinézet, tuning, valami bütykölés mindig akadt a gépen, de valahogy nincs már hozzá kedvem, pénzben is egyre többet kell rá szánni hogy élmezőnyben legyél, régen azért nem így volt. Drága volt de szerintem ennyire nem mint most. (nem csak VGA árakra gondolok).Bár ez is nézőpont kérdése, kerestem 60e-et vga meg volt 90e (csúcs), na most keresek 250-ert de 350-et igen csak sajnálnám kiadni, sőt eszembe sem jutna. 1gb ram szintén több volt mint a havi fizu corsair xms pc4000 2x512MB ha jól emlékszem-ez volt talán a csúcs közelében. Viszont arányaiban olyan gép mint akkor bőven millió felett lenne.
Szóval lehet csak simán elmúlt mert arányaiban ugyan ott lennék
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- TP-LINK routerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest