- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Próbálj már meg egyszer gyakorlatias lenni.
Értem én hogy 30X meg 30K,de az egyszerű halandó játékos tapasztalata egészen más.Mit is ad a DX12 manapság a játékosoknak?Mi az amit el lehet nekik adni?Mi az amitől hardvert fognak vásárolni?Mert ez hajtja a piacot,a jelenlegi helyzet csak átmeneti állapot,a bányászláz nem tart örökké.A végén mégiscsak majd a pc gamereknek kellene eladni valamit,csak nem igazán látom hogy mi az ami itt pénzt ér.A játékok nem szebbek,cserébe nem futnak jobban,sehol jobb fizika,vagy AI,közben a gépigények kúsznak felfelé,és még mindig nem néznek ki jobban mint egy 11éves Crysis.Én nem látom a saját szemszögemből hogy ez akkora siker lenne,ami piacot teremt,még akkor sem ha terelik a népet,mert sokan inkább akkor letesznek erről a hobbyról,ugyanis ez nem létszükséglet.Ha valami ki tudja nyírni a pc gaminget az pont ez,a helytelen DX irány és nem bányászok,vagy gyártók kartellezése ami mondjuk ismét megér egy misét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Értem én hogy 30X meg 30K,de az egyszerű halandó játékos tapasztalata egészen más.Mit is ad a DX12 manapság a játékosoknak?Mi az amit el lehet nekik adni?Mi az amitől hardvert fognak vásárolni?Mert ez hajtja a piacot,a jelenlegi helyzet csak átmeneti állapot,a bányászláz nem tart örökké.A végén mégiscsak majd a pc gamereknek kellene eladni valamit,csak nem igazán látom hogy mi az ami itt pénzt ér.A játékok nem szebbek,cserébe nem futnak jobban,sehol jobb fizika,vagy AI,közben a gépigények kúsznak felfelé,és még mindig nem néznek ki jobban mint egy 11éves Crysis.Én nem látom a saját szemszögemből hogy ez akkora siker lenne,ami piacot teremt,még akkor sem ha terelik a népet,mert sokan inkább akkor letesznek erről a hobbyról,ugyanis ez nem létszükséglet.Ha valami ki tudja nyírni a pc gaminget az pont ez,a helytelen DX irány és nem bányászok,vagy gyártók kartellezése ami mondjuk ismét megér egy misét.