Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Próbálj már meg egyszer gyakorlatias lenni.
Értem én hogy 30X meg 30K,de az egyszerű halandó játékos tapasztalata egészen más.Mit is ad a DX12 manapság a játékosoknak?Mi az amit el lehet nekik adni?Mi az amitől hardvert fognak vásárolni?Mert ez hajtja a piacot,a jelenlegi helyzet csak átmeneti állapot,a bányászláz nem tart örökké.A végén mégiscsak majd a pc gamereknek kellene eladni valamit,csak nem igazán látom hogy mi az ami itt pénzt ér.A játékok nem szebbek,cserébe nem futnak jobban,sehol jobb fizika,vagy AI,közben a gépigények kúsznak felfelé,és még mindig nem néznek ki jobban mint egy 11éves Crysis.Én nem látom a saját szemszögemből hogy ez akkora siker lenne,ami piacot teremt,még akkor sem ha terelik a népet,mert sokan inkább akkor letesznek erről a hobbyról,ugyanis ez nem létszükséglet.Ha valami ki tudja nyírni a pc gaminget az pont ez,a helytelen DX irány és nem bányászok,vagy gyártók kartellezése ami mondjuk ismét megér egy misét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Értem én hogy 30X meg 30K,de az egyszerű halandó játékos tapasztalata egészen más.Mit is ad a DX12 manapság a játékosoknak?Mi az amit el lehet nekik adni?Mi az amitől hardvert fognak vásárolni?Mert ez hajtja a piacot,a jelenlegi helyzet csak átmeneti állapot,a bányászláz nem tart örökké.A végén mégiscsak majd a pc gamereknek kellene eladni valamit,csak nem igazán látom hogy mi az ami itt pénzt ér.A játékok nem szebbek,cserébe nem futnak jobban,sehol jobb fizika,vagy AI,közben a gépigények kúsznak felfelé,és még mindig nem néznek ki jobban mint egy 11éves Crysis.Én nem látom a saját szemszögemből hogy ez akkora siker lenne,ami piacot teremt,még akkor sem ha terelik a népet,mert sokan inkább akkor letesznek erről a hobbyról,ugyanis ez nem létszükséglet.Ha valami ki tudja nyírni a pc gaminget az pont ez,a helytelen DX irány és nem bányászok,vagy gyártók kartellezése ami mondjuk ismét megér egy misét.