- Google Pixel topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Kolbi_30 #37330 üzenetére
Azért egy minimum 120Hz-re képes megjelenítőn az adott játékot ennek megfelelő FPS-el futtatni eléggé más élményt ad mint a 30 vagy 60 még ha offline-single is.
Az inputlag-ról nem is beszélve amit az FPS mennyisége mellett nem kevés ember érzékel.Az a folytonos (G-Sync, Free-Sync, Fast-Sync) folyamatosság egy plusz avagy új élményt nyújt.
De ehhez persze kell az is, hogy az adott játék grafikusmotorja ne örüljön meg a 30 vagy 60 FPS-nél több képkockától...
-
-FreaK-
veterán
válasz
Kolbi_30 #37330 üzenetére
Te, elolvastad amit írtam? Ugyanis pont az írtam le higy 30fps-nél durván input laggos, ami engem speciel rohadtul zavart. Számomra az nem a játszható kategória volt.
Nagyon beszippantani amúgy engem sem tudott, pedig szeretem az rpg műfajt. Ennek ellenére elismerem azt a hatalmas munkát amit bele tettek a fejlesztők, szerintem kiemelkedő munkát végeztek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest