Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Azért egy minimum 120Hz-re képes megjelenítőn az adott játékot ennek megfelelő FPS-el futtatni eléggé más élményt ad mint a 30 vagy 60 még ha offline-single is.
Az inputlag-ról nem is beszélve amit az FPS mennyisége mellett nem kevés ember érzékel.Az a folytonos (G-Sync, Free-Sync, Fast-Sync) folyamatosság egy plusz avagy új élményt nyújt.
De ehhez persze kell az is, hogy az adott játék grafikusmotorja ne örüljön meg a 30 vagy 60 FPS-nél több képkockától...
-
-FreaK-
veterán
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Te, elolvastad amit írtam? Ugyanis pont az írtam le higy 30fps-nél durván input laggos, ami engem speciel rohadtul zavart. Számomra az nem a játszható kategória volt.
Nagyon beszippantani amúgy engem sem tudott, pedig szeretem az rpg műfajt. Ennek ellenére elismerem azt a hatalmas munkát amit bele tettek a fejlesztők, szerintem kiemelkedő munkát végeztek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest