- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem. Az NV-n is fognak majd futni. Lesz normális DX11 támogatásuk. Esetleg OpenGL. A játékok egy része gyorsulni fog, míg egy részükből hiányozni fog pár extra effekt, ha nincs Mantle (esetleg meglesz az effekt, de aktiválhatatlan lesz, mert kivégzi a teljesítményt - az Oxide például leportolta DX11-re a Film Quality Motion Blurt, de sokat nem ér, mert 5-8 fps-re zuhan a teljesítmény). A stratégiáknál még elképzelhető, hogy bizonyos játékmódok Mantle nélkül nem érhetők majd el, de ezek extrém szituációk lesznek az Oxide szerint is. Amolyan Skirmish mód szinten, amikor kiválasztod, hogy mennyi lehet a maximális egységek száma. A Mantle-lel nagyobb lehet ez a szám.
-
daneeeeee
aktív tag
Igazad van, akkor most beszéljenek a tények.
-
Malibutomi
nagyúr
"...mindig csak azzal panaszkodott, ez a driver erre a játékra jó a másik driver a másik játékra."
Az ilyeneket mindíg kicsit furcsállom mikor olvasom, én felteszem a drivert és játszom mindenfélével. Néha eszembe jut, párhavonta, akkor felrakok egy frissebbet, vagy ha úgy hallom valami nagy gyorsulás vagy hasonló történt és ennyi. Használom.
(#969) Abu85
Köszi, én nagyjából vágom milyen játékok lesznek mantle támogatással. -
HSM
félisten
Ugyanmár... Nem értek veled egyet... A 280X Vaporomhoz képest pedig bazi hangos bármilyen kifújós szélcsatornás hűtés... Most akkor kezdjem szidni az NV mérnökeit, hogy képtelenek voltak halk hűtést csinálni, amikor egy kis szaros AMD partnernek meg sikerült?
Nem. Szó sincs erről. Más igények kielégítésére tervezték őket. Az AMD tervezett egy legolocsóbb minimalista kártyát a 290-el, brutáljó ár/érték mutatóval, az NV meg egy hűtésileg igényesebb terméket, ahhoz képest elég felejthető ár/érték viszonnyal. A maga kategóriájában mindkettő zseniálisan jó mérnöki produktum.
A partnerek kártyái pedig nyilván bizonyos preferenciák szerint valami kicsit másmilyenek. A Sapphire a Tri-X hűtésével pl. az árat hagyta másodlagosnak, viszont rámentek, hogy halk és hűvös legyen, és szerintem szuperül sikerült is nekik.Driver hibák... Ez pedig végképp user-függő. Semmi driver hibám nem volt az utóbbi egy évben, mióta 7950/7970/280x karim van, pedig jópár friss és kevésbé friss játékkal is játszottam.
Ha pedig a CF nyűgjeire gondolsz driver hiba alatt, ja a CF-nek vannak nyűgjei, ez ismert. Ahogyan az SLI-nek is megvannak, legjobb tudomásom szerint. De nem kéne összekeverni az egy-gpu-s rendszereket a multi-gpu-val, egész más világ.
-
HSM
félisten
"R9 seriát nagyon elcseszte az AMD, ezt kár szépíteni.
"
Már ebből az egy mondatodból sugárzik, hogy fogalmad sincs, miről beszélsz.
R9-280X-em van, ami egy az 99%-ban egy átnevezett 7970 Ghz.Nem tudom, mi bajod ezekkel a karikkal, évek óta elérhető, bizonyított cuccok, jó ár/érték aránnyal. Nyilván nem izom-GK110-ek ellen készült, mint a 780, 780Ti és barátai, de nem is azon az áron van... Vapor-X hűtéssel került 86K-ba, halk hűvös, és nem fogyaszt sokat, és az igényeimet sebesség terén is bőven hozza, pedig én elég háklis vagyok rá, ha valami nem úgy fut, ahogy kéne.
Ami pedig a 290-eket illeti.... Szerintem is kabaeré az a hűtő, amit rátettek a refire a 7970-ről. Arra jó volt anno, de egy másfélszeres méretű csipre rátenni nagy ökörség volt, nyilván rá akartak licitálni árban az NV-re, így sikerült. De vannak kitűnő gyártói megoldások (Sapphire Tri-X pl.) ami minimálisan drágábban mindenféle throttling mentessé és hűvössé teszi a karit halkan kb 10% felárért, ami simán megéri szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Parkside szerszám kibeszélő
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Konteó topic
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest