Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Itt sok a szaki, ezért egy kicsit offolnék, hátha tud valaki segíteni, mert más topikban zsákutcába futottam.
Kb 15 percre magára hagytam a gépet, mire visszajöttem sötét képernyő fogadott, nem mentek a ventik, és a power gomb ledje nagyon gyorsan villogott. Nem segített semmi, csak az áramtalanítás, majd utána kék képernyő fogadott ezzel az üzenettel,
"INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE"
Azóta csináltam W10 és W7 telepítőt is, de bármit állítok, kizárólag IDE módban ismeri fel a lemezeket, AHCI módban semmit (1 SSD, 2 HDD) nem talál a telepítő. ( BIOS-ban látni a lemezeket, IDE módban mindegyiket felismeri )
Clear CMOS megvolt, legfrissebb default BIOS, SSD Secure Erase is volt, de semmi előrelépés. Az IDE módban telepített W7, W10 esetén a gyári Asus SATA driver sem megy fel! A W10 nem telepíti a frissítéseket, ha a pendrivre másolok valamit, akkor másik gépben nem tudom megnyitni, (fordítva működik) plusz a 30/5-s netem (wi-fi) nem hajlandó feltölteni (speedtest), a letöltés viszont maxon megy!
Szerintem beszart a lap SATA vezérlője... szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest