- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Gigabyte GTX 460 1GB OC változatom volt. Ezt cseréltem le HD7770-re, főkén a 100W-os fogyasztáscsökkenés miatt. A 7770 TOP-ot 1 hónap garival adták, cserébe nagyon olcsó volt. Gondoltam magamba, hogy 1 hónap alatt kiderül, ha van problémája. Ekkor még a 12.8-as drivert használtam, ha jól emlékszem, a lényeg, hogy elég sok problémám volt. ZeroCore alatt lefagyott, nem tudtam visszajönni. Játékok néha fagyogattak. Körbeolvastam és láttam, hogy nem csak én vagyok így, mert ez általános driver probléma. Örültem is magamnak, hogy nem a kártya a rossz. Aztán jöttek az újabb driverek, amivel mindenkinek jó lett, csak nekem nem. Ekkor kezdtem el gyanakodni, hogy hát a kártya nem jó. Ekkor már buktam az 1 hónap garimat a rossz driverek miatt. Ezennel köszönet az AMD-nek és ekkor már fél éve kint volt a széria.

Azóta a GPU órajelet visszavettem 30MHz-cel és tökéletesen működik. Driverek is tökéletesek lettek azóta, amióta az AMD is adogatja ki a bétákat. Szinte előbb válaszol ezzel az AMD a játékbeli optimalizációs problémákra, mint az NV. Összességében nem bántam meg a cserét, csak azt a garanciát bánom
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós kamerák
- Marathon (2025)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest