- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Ameddig megkapom a termeket amit szeretnek addig engem mint vasarlot erosen hidegen hagy a gyarto piaci reszesedese (nincs reszvenyem hogy kulonosen aggodjak emiatt). Bemegyek a boltba es kijovok a termekkel (online shopban kihozzak...) Az hogy melyik gyarto mivel eri el a piaci reszesedeset addig nem erdekel amig nekem ebbol nincs hatranyom. Hatrany lehet az indokolatlanul magas ar, mint ahogy olyan technologiak amik feleslegesen tulzott tobbletterhelessel jelentosen csokkentik a jatekelmenyet (FPS) megha emelle kicsit szebb par effekt (CCC-ben allithato, tehat nekem szebb marad de nem lenyegesen lassabb), vagy esetleg olyan technologiak eroltetese amik jelentosen megnovelik a kapcsolod termekek arat.
Nem vagyok a penzem ellensege, ez igaz, mindezek mellett az 530£-ba kerulo kivallo Palit 980Ti-met holnap szepen becsomagolom es visszakuldom a boltnak. Remek tapasztalat volt szamomra, kivallo termek, mindezek mellett az hogy lassab-e vagy sem az nezopont kerdese, nekem par FPS kulonbseg (2-5) nem relevans, 60 felett mindegy, ellenben ad par olyan kepesseget ami a Ti-ben nincs nekem viszont nagyon kell (erdekes modon nem keresem a hibakat a termekben, hanem tovabblepek)
Nem vettem se freesync se g-sync-es monitort, 60hz, 60fps, v-sync a szemelyes preferenciam, jo betekintesi szogek, eles kep... Ez nekem nem eleg, en ettol rosszul vagyok

szerk Linket javitottam.
Kinek a pap, kinek a paplan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- RAM topik
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Canon EOS DSLR topic
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- 2db - EVGA NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest