Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gbors
    nagyúr

Ha nem hiszed látogass el a HD79xx Tropikba és kérdezz bárkit meg (aki tuningol) hogy megy e neki 1120.MHz(gyári ref 800.MHz+40.%) et a 7950 ese, mert én eddig rengeteg 7950.es eredményt nézem(és magam is teszteltem jó párat, PL a sajátomnak a gyári alapfesze 1,250.v és 925/1250 es órajelek társulnak hozzá gyárilag, csak érdekesség képen az 1150.MHz et alulfeszelve 1,150.v -al tudja, és a gyári alapfeszen pedig 1250.MHz -et megy) és ez a 1120.MHz simán borítékolható a 7950.es kártyák 99,9.% ánál :K A kicsit jobb példányok meg 1250-1300 -on is el ketyegnek

Az egy dolog hogy neked az éppen tárgyalt 660Ti van és annak a pártját fogod, de olyanról nem kéne véleményezni amit nem próbáltál :O Ha meg ennyire tudatlan vagy 7950 témába akkor legalább nézzél/olvassál utána :R

****************************************************************************
    BeLucZ, radi8tor1, SzlobiG : hát ezen kicsit vitatkoznék és bátran ki merem jelenteni hogy minimum 4-5.X annyi 79xx et teszteltem saját magam mint az említett kolléga(hiába szakértő és van tisztába a szakmai dolgokkal) láttam én már 30.éves szakmai tapasztalattal rendelkező busz sofőrt is árokba borulni, tehát az lótúrót nem számít szakmailag mennyire ért hozzá, ha gyakorlatban meg volt a kezében 2.db 79xx kártya.
    De mondok jobbat mutass olyan kollégát a 79xx tropikba akinek nem megy 1120.MHz et a 7950 ese!

javaslok egy szótárt, és olvasd el benne, hogy mit jelent a "garantálni" szó. én elhiszem, hogy a 7950-esek nagy része megy 1100 felett, de a garanciát erre nem vállal senki. amúgy a google-ön rákerestem, az első találatom egy 1050 MHz-ig húzható kártyát dobott fel (HardOCP). no comment.

nem fogom semminek a pártját, csak tisztában vagyok vele, hogy mi mennyit ér. ha szerinted a 60e FT-os 7870-ekkel szemben a 64e FT-os 660 Ti nem jó vétel, akkor ismét no comment. a Tahiti LE-ről beszélhetünk akkor, amikor releváns mennyiségű tapasztalat van róla, de borítékolom, hogy nekem a minimális + sebessége ellenére sem kellene. ami nem azt jelenti, hogy nem jó, hanem azt, hogy mások a preferenciáim.

az pedig még fel sem merült benned, hogy nem azért "védem" a 660 Ti-t, mert azt vettem, hanem azért vettem, mert azok az indokok szólnak mellette, amiket most is mondok? én örülök, hogy ennyire elégedett vagy a kártyáddal, de meg kellene értened, hogy nem mindenki ugyanúgy látja a világot, ahogy Te.

no erről ennyit.

Új hozzászólás Aktív témák