Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem gond
viszont honnan az infok, hogy alul vannak méretezve a GPU körüli alkatrészek? én semmi ilyet nem olvastam 
a hűtési megoldás valóban elég kérdőjeles, de egyelőre inkább hitkérdés - az AMD szerint a 95 fok megfelelő, és nincs bizonyíték sem arra, hogy ártalmas hosszabb távon, sem arra, hogy tényleg safe. a visszahűlős benchmark trükközést pedig ugye az nVidia kezdte.
sokkal problémásabb, amit az utolsó bekezdésben írsz - ezért jobb felhasználói szemmel az nVidia féle boost, mint az AMD-féle "leszabályozás", hiába fejlettebb műszakilag az utóbbi. különösen a mozgástér mérete aggályos - ha mondjuk 900MHz-nél megállna, akkor üsse kavics, de több tesztben felbukkantak 800MHz alatti órajelek is. ouch...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- FRISSÍTVE /01.21./ - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit - 1 vagy 3 év gari
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE 16G - új, bontatlan, 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont honnan az infok, hogy alul vannak méretezve a GPU körüli alkatrészek? én semmi ilyet nem olvastam