Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Véletlenül sem turkáltam senki pénztárcájában.
Csak elmondtam a véleményem a kialakult helyzetről.(#7168) Keldor papa: "Igy aki megvette azt biztos nem erdekelte."
Vagy legalábbis nem is sejtette, hogy feleennyiért és ilyen specifikációval jön majd a 980 Ti...Ami a 300-as szériát illeti... Ott azért mégsem 500 dolláros tételekről beszélünk...
(#7169) Szaby59: Persze, az is durva, de mégsem fele áráért ment.
Mellesleg nem az ár/érték mutatóról beszéltünk, hanem arról, hogy 3 hónap után kvázi ugyanazt megkapod 500 dollárért, ami azért elég erős.(#7170) schwartz: Igen, csukjuk be a szemünket, meg se nézzük a piaci helyzetet a Pascal-ig, hogy jövőre újra megvehessük az aktuális legjobb kártyát újabb 1000 dollárért, amivel ismét egy évig boldogok lehetünk, szigorúan csukott szemekkel és fülekkel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#7171) Zorel: Nem a Ti-ről volt szó. Nyilván nem olyan nagy dolog, hogy 150 dollárral lejjebb ment az ára. Az már inkább, hogy a Titán X megjelenése után alig 3 hónappal már feleannyiért megkapod azt a teljesítményt.
(#7172) daveoff: A sima Titán jócskán komolyabb, jobban használható kártya volt, mint a sima 780, a 780 Ti-re meg jó sokat kellett várni, valamint nem sokkal volt olcsóbb a Titánnál, cserébe -3GB VRAM, aminek ott jelentősége is volt. Ott nagyon nem kaptad meg ugyanazt a sebességet fele áron 3 hónappal később, de talán még egy év múlva sem.
(#7184) hpeter10: Szerintem nem így írtam szó szerint.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Növeli az input lagot, látványosan, szval ja, ha FPS-ben dupla is, élményben nem azt adja, mintha egy GPU-val lenne meg az a sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak elmondtam a véleményem a kialakult helyzetről.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)