- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Egészen véletlenül van Kombustor tesztem is az említett beállításokon, 1050Mhz-en 318W 111FPS, 1200Mhz-en 440W 112fps. Ez 122W difi. Itt tartományok sincsenek, mert a Kombustor alatt fixen beállt a fogyasztásmérő, mint a szög.
A csip fogyasztásában sem lehetett olyan túlzottan selejtes, a 7950-em szintén minimumra alulfeszelve 1050Mhz-en, hasonló feszen Kombustor alatt 360W 116fps. Tény, így alulfeszelve torkosabb mindkettő, mint egy azonos revíziós 7970 csip.
De az arányok ott is állnak, azok is nagyon csúnyán elborulnak 1200Mhz körül, főleg felett.Nincs itt mellébeszélés, csak nincsenek meg a korábbi 7970 mérési eredményeim, így nem tudok pontos számokat írni azokról. Magamnak mértem, levontam a következtetést belőle, ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De az arányok ott is állnak, azok is nagyon csúnyán elborulnak 1200Mhz körül, főleg felett.