- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Egészen véletlenül van Kombustor tesztem is az említett beállításokon, 1050Mhz-en 318W 111FPS, 1200Mhz-en 440W 112fps. Ez 122W difi. Itt tartományok sincsenek, mert a Kombustor alatt fixen beállt a fogyasztásmérő, mint a szög.
A csip fogyasztásában sem lehetett olyan túlzottan selejtes, a 7950-em szintén minimumra alulfeszelve 1050Mhz-en, hasonló feszen Kombustor alatt 360W 116fps. Tény, így alulfeszelve torkosabb mindkettő, mint egy azonos revíziós 7970 csip.
De az arányok ott is állnak, azok is nagyon csúnyán elborulnak 1200Mhz körül, főleg felett.Nincs itt mellébeszélés, csak nincsenek meg a korábbi 7970 mérési eredményeim, így nem tudok pontos számokat írni azokról. Magamnak mértem, levontam a következtetést belőle, ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kedvenc zene a mai napra
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Eredeti játékok OFF topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parfüm topik
- Képregény topik
- Arc Raiders
- NIOH 3
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Autós kamera eladó
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az arányok ott is állnak, azok is nagyon csúnyán elborulnak 1200Mhz körül, főleg felett.