- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Világos az ábra. Ugyanakkor a teszt elég felszínes. Egy kukkot nem ír pl. milyen feszültségeken tesztelte az egyes kártyákat.
Szóval ez ebben a formában egy fabatkát sem ér.Amiről én beszéltem, azok kitesztelt feszültségű beállítások, 1000-1100Mhz-en, egymással szemben, kimaxolt power limittel, hogy az ne szólhasson bele. Magyarul a praktikus gyakorlatban, hogy mire képesek az egyes csipek.
Szerintem elég egyértelmű, hogy az összes 280X-em gyakorlatilag tökugyanannyit fogyasztott (+/-10W nagyságrendje), míg a régebbi csipesek meg többet.(#6444) daveoff: Hihetetlen, milyen gyorsan felejtessz!
Ez pl. 100% bullshit tegnapról: [link]
Aki sokmindent leír, 0 releváns tapasztalattal, az nem én vagyok. Jössz itt alapfeszekkel, amikor állatira nem alapfeszekről írtam, hanem hogy azonos órajelet lényegesen kisebb fogyasztással hoztak az új csipek.
Amit mellesleg saját szememmel láttam a fogyasztásmérőn, és nem 1-2 kártyánál, hanem lényegesen nagyobb darabszámban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ez ebben a formában egy fabatkát sem ér.
Ez pl. 100% bullshit tegnapról: