Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
No, hát van itt "mozgás" csak megfelelő post kell hozzá!

h1mpi: ez azért szükségtelen, mert sem a VGA-k sem a technológia nem jelent még meg amit pedid mindenki tud. Éppen ezért túlzás lenni állítani bármit, viszont ami eddig ismertté vált ez valóban nem jó ómen az NV-nek (és jelenlegi termékeinek).
Az a fajta zárt technológia és az NV általános hozzáállása elég komoly kerékkötője a haladásnak, miközben irreális áron kínálják a termékeiket. Persze az nagy öröm (számukra
), hogy ennek ellenére sokan veszik (a félig csupasz nyákkal kiadott kártyáit is).FLATRONW: ez majd kiderül, mint sok minden más is. Például olyanok, hogy új vizuális effektek megjeleníthetők lesznek-e NV kártyán, és ha igen az okoz-e jelentős teljesítmény vesztést? Mert ugye a Maxwell hiányos feature listája miatt ilyen problémák is lehetségesek.
Televan: igen, és az NV nyilván "védekezik is" mindennel amivel tud, pölö az általuk támogatott játékokba ezek nem kerülnek be. Az, hogy kik adnak ki (fölöslegesen) sok pénz egy-egy hw-ért vagy, hogy azt mi okból teszik engem nem érdekel. Ez viszont fontos számomra: a várható, esetleges problémák miatt a 980/970 a jelenlegi árakon áron nem jó vétel (Nv fan ide, AMD fan oda), és kíváncsi vagyok AMD vonalon milyen jobb alternatíva lesz.
Nem mellesleg én a magam részéről sosem voltam benchmark-huszár és sosem a csúcskártya érdekelt.daveoff: de szeretem az ilyen szakmailag megalapozott, korrekt ellenvéleményt... nyami.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Kompakt vízhűtés
- Router gondok
- AliExpress tapasztalatok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), hogy ennek ellenére sokan veszik (a félig csupasz nyákkal kiadott kártyáit is).
Nem mellesleg én a magam részéről sosem voltam benchmark-huszár és sosem a csúcskártya érdekelt.