Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj Te abból indulsz ki, hogy mindenki IT-s. De nem az. Sorba pakolták fel őket, mert nem értenek hozzá, nem néznek utána stb. Az egyik 1000 eurós Asus TUF 5090-et pl. egy házaspár árulta, mert svájci rokontól kapták karácsonyra, de ők nem tudnak vele mit kezdeni. Ezért el akarták adni. Ezt szándékoztam volna megvenni és elmenni érte. De ma délelőtt amikor írni akartam nekik, hogy érdekel már nem volt fent. Nézem a többit, eltűnt mind. Sőt, van egy full extrás PC konfig 5090 Astral + 9950X3D + 64GB DDR5 teljes vízhűtéssel egy héttel ezelőtt 3500 euróért. Fél éves build. Ma már 5500-ért árulja, de még úgy is jó ár nagyon szerintem. (Szintén személyes átvétel mielőtt valami marha benyögné az Ugandai utalást...) Gondlom Ő legalább utánanézett valószínőleg mennyit is ér valójában. Gondolom sokan meg akarták venni hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Leadtek Nvidia T1000 4gb ddr6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest