- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj Te abból indulsz ki, hogy mindenki IT-s. De nem az. Sorba pakolták fel őket, mert nem értenek hozzá, nem néznek utána stb. Az egyik 1000 eurós Asus TUF 5090-et pl. egy házaspár árulta, mert svájci rokontól kapták karácsonyra, de ők nem tudnak vele mit kezdeni. Ezért el akarták adni. Ezt szándékoztam volna megvenni és elmenni érte. De ma délelőtt amikor írni akartam nekik, hogy érdekel már nem volt fent. Nézem a többit, eltűnt mind. Sőt, van egy full extrás PC konfig 5090 Astral + 9950X3D + 64GB DDR5 teljes vízhűtéssel egy héttel ezelőtt 3500 euróért. Fél éves build. Ma már 5500-ért árulja, de még úgy is jó ár nagyon szerintem. (Szintén személyes átvétel mielőtt valami marha benyögné az Ugandai utalást...) Gondlom Ő legalább utánanézett valószínőleg mennyit is ér valójában. Gondolom sokan meg akarták venni hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest