Hirdetés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Nagyon bízom benne, hogy ennek a magatartásnak meglesz a kellő következménye... mindenkinek jót tenne, az NV koppanna egy kicsit.
(#5025) gbors:
Akkor rosszul fogalmaztam... arra akartam célozni, hogy az FPS értékek, vagyis, hogy melyik kártyán, hogy fut XY játék, nem annyira mérvadóak vásárlás szempontjából mint a bugok.
Az FC 2 nálam a GTX460-n nem mikrolaggolt emlékeim szerint... akkor szembesültem a gonddal, amikor a 6950@70-l játszottam. Tudtommal ez Vsync gond, amit kétlem, hogy driverrel lehet orvosolni... ha megjavult, akkor ott a játékhoz jött javítás.
A BF3 idejében még nem éltek az új szövetségek szerintem, de ettől függetlenül sem állítom, hogy direkt volt elbaszva, csak annyit mondok, hogy még mindig ott tartunk, hogy ilyen példákat csak NV-re lehet hozni, AMD-re tudtommal nem.

A CloD meg sajnos elég "egyértelmű", mert ott akkor szűntek meg hibák, amikor a játékot frissítették.
Na igen, fogadni én sem mernék, de szerintem ez az utolsó esélyük... ha most nem sikerül egál közelébe hozni a dolgokat, akkor komoly bajban lesznek. Eddig a környezet nem kedvezett nekik, de erre most nem lehet fogni semmit, ha most sem megy, akkor náluk van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konteó topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Steam Deck
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest