- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt úgy írtad, mintha nem lehetne a kódon belül DX11 alatt detektálni, milyen vason fut, és aszerint alakítani a kódot.
Ezzel ugye arra utalsz, hogy számos játékban branchel a kód, és az AMD-s branch szándékosan bugos. Ez nekem már inkább a konteo kategória, a realitások talajától több méter magasságban

A többi természetesen így van - és pont ez az, amit sok vásárlóval nem lehet megetetni.
(#5020) -Solt-:
és a többség az ár/érték felé húz
Pontosabban az érzékelt ár / érték felé (vö. sales), ami nem ugyanaz, mint a valós ár / érték, és pláne nem ugyanaz, mint az ár / teljesítmény.A Far Cry 2 nVidián is mikrolaggolt, én képtelen voltam vele játszani. Lehet, hogy később jött driver, ami megoldotta, de akkor meg az a kérdés merül fel, hogy AMD-re miért nem? Ugyanez a kérdés a BF3 és a Cliffs of Dover kapcsán is - és nehogy azt mondd, hogy a BF3-ban direkt volt elb***va AMD-n, mert ott már más barátságok voltak érvényben

A zárszó kapcsán pedig - igen, én is látom a potenciált abban, amit most az AMD csinál, de rengeteg munka van még addig, amíg eredmény is lesz belőle. Szurkolok nekik, hogy keresztülvigyék, amit akarnak, de fogadni még messze nem mernék rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ROG Strix RTX 3080 10G OC Gaming White (fehér)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC Edition 16GB - Garancia 2029.03 - Felbontott - BESZÁMÍTOK!
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Club 3D AMD Radeon R7 250X 1 GB PCI-E videokártya
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest