Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
huskydog17
üzenetére
"Az ilyen nagyobb léptékű motor upgrade nagyon ritka, főleg az UE játékok esetében."
Pedig pont az UE játékoknál könnyebb elvileg a helyzet, hiszen be tudod tölteni az editorba a régi projekteket. Valorant-ot is összehozták a 4.27-ről 5.3-re. Ott azért könnyebbség, hogy maradtak DX11-en, tehát semmi Lumen, Nanite, Virtual Shadow Maps, csak régi vágású penge éles kép MSAA-val.
"Hellblade II nem kapott motorfrissítést, legalábbis a hivatalos changelog szerint, viszont kapott egy very high grafikai presetet és natív DLSS 4 implementációt."
A felhasználóknak nem igazán szokták kiírni a motorfrissítést, mert a legtöbb ember azt se tudja mi az, szóval ez nem jelent sok mindent
Ritka, amit a Stalker 2 esetén láttunk, hogy kiírják pontosan, hogy igen motor frissítés történt és erre a verzióra. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor láttam hivatalos changelogban motor frissítési infókat 25 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Új, bontatlan MSI GeForce RTX 5080 GAMING TRIO OC 16GB - Beszámítás
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti EAGLE MAX OC 16G - új, 3 év gari
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- PALIT GeForce RTX 5060 Ti Infinity 3 16G, új, 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ritka, amit a Stalker 2 esetén láttunk, hogy kiírják pontosan, hogy igen motor frissítés történt és erre a verzióra. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor láttam hivatalos changelogban motor frissítési infókat 25 év alatt.