Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

Avatar: Frontiers of Pandora - PC Features Trailer

Úgy tűnik az AMD az Ubi-val is exkluzív szerződést kötött, kizárólag FSR 2 lesz a felskálázó technikák közül, a többit itt is blokkolni fogják, mint a Starfield-ben.
    Ez igencsak szomorú, mert pont ebben a játékban óriási igény lenne a DLSS nyújtotta temporális stabilitásra, hiszen itt brutális mennyiségű növényzet lesz, ami ugye vékony geometriából áll legfőképp. Nem csak én gondolom így, érdemes vetni egy pillantást a komment szekciókra, igen sokan panaszkodnak a DLSS hiánya miatt, nem véletlen.
    Már csak egy kérdésem van: miért nem FSR 3 lesz a játékban? Decemberig még van idő és egy ilyen kaliberű játékban kellene megmutatni, hogy mit tud az új technika, ha már minden konkurens technikát kizártak. Starfield után egy újabb teljesen érthetetlen és logikátlan húzás.

Mi a logika a mögött, hogy az új technológiát, konkrétan az FSR 3-at nem a nagy kaliberű játékokban hozzák be először, hanem olyan felejthető alkotásokban, mint a Forspoken, amivel már a kutya se játszik, illetve az olyan technikai katasztrófákban, mint az Immortals of Aveum? Nem értem.
    Valamiért az AMD pont az ellenkezőjét teszi annak, ami logikus lenne és ami segítené az új FSR népszerűsítését. Vajon annyira rossz/félkész állapotban van még az FSR 3, hogy csak fos PC játékokba merik először berakni? Gondolom itt a Gamescomon fel kell mutatni valamit a marketingeseknek, hogy van olyan, ami megkapja az új FSR-t, csak a nagy kérdés, hogy miért nem a legnagyobb projektek, amibe az AMD a legtöbb pénzt ölte?
    Nem tudok másra gondolni józan paraszti logikával, minthogy az FSR 3 jelenleg még nincs olyan állapotban, hogy nagy projektbe bekerülhessen. Más magyarázatot nem látok.

Csak ez így a DLSS 3.5 bejelentés után finoman fogalmazva nagyon gáz.

Ez sajnos előrevetíti azt a nagyon valószínű forgatókönyvet, miszerint a jövőre megjelenő Star Wars Outlaws is majd AMD exkluzív lesz és ott is blokkolva lesz a DLSS és XeSS. Mivel az a játék is ugyanazt a motort fogja használni és ugye (sajnos) az AMD az Ubi partnere, így szerintem ez borítékolható.

Új hozzászólás Aktív témák