Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz rocket #4622 üzenetére

    Neked lehet nem probléma, de én azért 20-30 percenként hajlamos vagyok kilépegetni a játékból, és mást is csinálni közben. Másfelől a GTA4 kötött mentési rendszere miatt is érdemesebb volt csak altatni a játékot a háttérben, mint kilépni belőle. Szóval az említett hiba mindössze játszhatatlanná tette nekem.

    Az a röhejes benne, hogy hetente lesheted, mi változott az előzőhöz képest, lesheted a felhasználói tapasztalatokat és hasonlók. Míg ha csak 1-3 havonta van WHQL és közben csak 1-2 béta szükség szerint, akkor sokkal követhetőbb, mit érdemes feltenni, és mit inkább kihagyni. Én ebben nem lehetőséget látok, hanem extra nyűgöt.

    Szerintem AMD-éknek nem a driver terén kéne elsősorban előre lépni, hanem végre egy új, vérfrissített termékcsaládot bemutatni. A 290-ek szerintem nagyon jók, de az alsóházban azért nem ártana némi újítás, fullos Tonga, a Pitcairn helyett is nagyon kéne valami modernebb. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek annyira nem jön be az átnevezett régi vasak. No, meg rendes marketinget tenni a termékek mögé, mert a friss Nv-k sikere mögött is nem kis részben az van.

    Ha belegondolsz, azért az se semmi, a GTX970 memóriáját is hogy lenyomták az emberek torkán... Kíváncsi lennék, ha az AMD sütött volna el hasonlót, akkor mekkora botrány lett volna belőle. Szvsz ennek a sokszorosa. Nekem ez önmagában bőven elég volt arra, hogy pontos képet kapjak az említett vállalat vásárlókhoz való hozzáállásáról, amiből emiatt jóideig köszönöm, de nem fogok kérni ismét. Erősen úgy fest, kutyából nem lesz szalonna....

    (#4623) TTomax: A GTX fórumba nem írtam bele a GTA4-es dolgot, ez tény. Nem láttam értelmét, mivel más nem írt hasonlókat. Halkan megjegyzem, nem voltam én sem sültbolond, nem tuningolva néztem, stabil-e a GTA4. Ha csak játszottam, a végtelenségig ment, csak az Alt+tab esetén tudott összesni a játék Nv-n.
    Nem volt ez olyan könnyű döntés amúgy, azért is maradt nálam még egy hétig a 260, mivel tuningolva gyorsabb, olcsóbb, és még halkabb is volt, csak éppen a driverét nem tudtam emiatt használni, úgyhogy elég sokat vergődtem, melyik legyen. A 4890 is végül csak alulfeszelve, kicsit kisebb órajelen lett megfelelő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák