Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
> miert lenne ez az Nvidia sara?
Ha Nvidia kártyával tapasztalunk valamilyen problémát, az a MS hibája, az api hibája, az optimalizálatlan szoftver hibája, a third party szoftver hibája.
Ha AMD kártyával tapasztalunk valamilyen problémát az az AMD driver hibája.> AMD-nel ha nem dupla annyi volt az entry, de sokkal tobb.
Én nem állítottam, hogy melyik cégnél van több vagy kevesebb.
Még csak azt sem, hogy mondanám, hogy a hibák mennyiségének 20-30-50%-kal magasabb mennyisége ne jelenthetne ez ennél lényegesen nagyobb eltérést a vásárlási hajlandóságban.Csak azt a kérdést feszegetem, hogy miért van az, hogy az emlékezetben az marad meg, hogy az Nvidia hibátlan, az AMD driver meg bughalmaz?
És hogy vajon ennek oka lehet-e az, hogy például az AMD találgatósba, vagy a redditre mindig eltalál valaki valami AMD-vel összefüggő problémáról hangoskodni, az NVidia találgatósba meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs