Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
DF videója a PS5 verzióról.
Bizony, a játéknak vannak gondjai, a motor inkább visszafejlődött a FF XV óta, az AMD Fidelity FX csomag úgy tűnik elég pocsék minőséget ad konzolon is, az AO annyira rossz, hogy a sok éves DX 11-es VXAO jobb minőséget ad.
Ezen felül ha a textúrát High-ra rakod, akkor a motor kb. Quake 2 szintű textúrákat ad 8 GB VRAM mellett, mert High beállításhoz legalább 12 GB VRAM kell, továbbá kameramozgatásnál meghülyül a frametime.
Amúgy szerintem Frey haja egészen jó, legalábbis 4K YT videón keresztül gameplay és átvezetők alatt jónak tűnik, számomra abszolút meggyőző, de lehet, hogy a veszteségmentes képen nem annyira szép, ezt nem tudhatom. A játék elején a macsek viszont nagyon jó lett.Persze az is tény, hogy a DirectStorage 1.0 működik benne, mert veszettül gyors a betöltés, de kérdés, hogy vajon megérte-e az emiatt masszívan megnövekedett VRAM igényért cserébe. Szerintem nem, én arra tippelek, hogy a játékosok többsége inkább várna még néhány plusz másodpercet a szebb textúrákért cserébe.
Ezért a fos PC portért kér el a Square Enix 80 eurót. Szép, még szerencse, hogy engem messze nem érdekel annyira a játék, hogy pénzt adjak érte, egy videósnál kezdtem el nézni a játékot 4K-ban. A játéknak sok gondja van, amire számítani lehetett, hiszen a japánok nem nagyon tudnak PC-re fejleszteni (Capcom kivétel), emiatt engem ez a pocsék PC port nem lep meg. Az is várható volt, hogy a Square Enix-nek sokkal nehezebb dolga lesz PC-n, miután elment tőlük a Nixxes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest