- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
"Itt a probléma inkább az itthoni kiskerek bődületes haszonkulcsával van."
Nos, én nem tudom, mi a helyzet. Abu júliusban, amikor az kriptó árcsökkenése miatt csökkentek a gpu árak is, azt mondta, hogy még hírtelen keresletzuhanás esetén sem hiszi, hogy az árak is zuhannának, mert a kiskerek nem szívesen vállalnák be a többszázres bukót a kártyákon, ami épp rajtuk fut keresztül, vagy amit épp sikerült készletre venniük - a nagykertől is drágán.Tehát te azt állítod, hogy a nagyker árak már normálisak, csak a magyarországi kiskerek tulajdonképpen kartelleznek? Hát nem tudom. Akkor egyre többen kéne hogy külföldről vásároljanak. Mekkora az árkülönbözet, amiért magyar kiskerből tudsz hozzájutni, vagy máshonnan?
"Én továbbra sem értem, hogy miért nincs egy bolt sem, aki elkezdene normális áron feliratkozó sorbanállós listával értékesíteni."
Erre szerintem lehet magyarázatot találni.
Pl ha a boltok sem jutnak hozzá az áruhoz "normális" áron. Tehát nem arról van szó, hogy ők normális áron szerzik be a nagykertől de aztán hatalmas árréssel hatalmasat kaszálnak. Ebben az esetben valóban lenne értelme azzal kitűnni, hogy lemondasz a hatalmas árrésről, de nagyjából mindenki inkább nálad akar vásárolni, ezért az összes eladott.terméken a hasznot te realizálod. De annak nagyjából semmi értelme nem lenne, hogy egy msrp alapján 150eFt-os kártyát ne 300eFt-ért vegyél meg, hanem 280e-ért, miközben a nagyker ára 250eFt volt.Ilyen kereslet/kínálat viszony (túlkereslet) esetén még az se kizárt, hogy valójában valahol olyan licit rendszer működik, hogy az kapja az arut, aki többet ajánl érte.
A lényeg, h ha akarná ae tudna msrp áron kínálni neked.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest