Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Igen, ezekben mind igazad van.
Csak arra akartam utalni, hogy ha mondjuk nem 14nm-en, hanem 7nm-en készül az IOD, akkor összességében 240mm2 lenne (monolitikusként persze lehet, hogy meg lehetneszabadulni az IF SerDestől, de ezt most hagyjuk. Ahogy mondtad, a megközelítésnek van előnye és hátránya is)
Elképzelhető, hogy ha nem 8, hanem 16 Gracemont mag lenne benne, akkor is meg tudná közelíteni még értelmes fogyasztás mellett is az 5950X-et, miközben az ADL lapkamérete is azzal kb 240-ra emelkedne.Ez még mindig nem jó. Ideális esetben épphogy azt kéne látnunk, hogy MT teljesítményt az Intel ezzel a megközelítéssel kisebb lapkából és kisebb fogyasztásból hozza ki. Ebből én egyértelmű hátrányt olvasok ki.
Csak arra akartam utalni az okfejtéssel, hogy azért a hátrány nem olyan mértékű, amit MLiD a magok méretének összevetéséből kiolvasott. (GC 2x> zen3 2x> gracemont )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest