Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
paprobert
üzenetére
Ez az első HW Unboxed teszt, ami az én szememben eléggé sántít, ugyanis AMD oldalon csak 6 magos CPU-kat tesztelt Steve, míg Inteltől egy darab 4 magosat, ez így eléggé fail. Ahogy FLATRONW is mondta a 4 magos Intel CPU jobb teljesítményt hozott, mint az első két genes Ryzen, ami nem meglepő, hisz tény, hogy a Ryzenek első két generációja jóval gyengébb IPC-ben a Comet Lake-nél. Úgy lett volna fair, ha egy Core i5-10400F is benne van a tesztben, ez a CPU ráadásul még olcsóbb is, mint a tesztben szereplő Ryzen 2600X.
Elkezdtem nézni a videót, de amint megláttam, hogy a 6 magos Ryzeneket a 4 magos Comet Lake ellen küldte, kikapcsoltam.
Értem én, hogy AMD-nél jobb volt a tempó, na de mi van ha egy 10400F mellett teljesen eltűnik az NV "hátránya"?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs