- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Uramisten

Najó, kezdjünk neki.
,,8 magos Zen2 Renoir? Az egy APU lesz, VEGA és nem NAVI integrált VGA modullal, maximum 65W-os fogyasztással, ez ugye CPU és IGP együtt."
Fuhh ne mondd
Én arról beszélek, hogy a Renoir mellé beraknak egy NAVI alapú 5700-at, és lám ott van kb a PS5.,,250W-ról beszélünk és nem 450-500W-ról" --> Az megvan hogy az egész komment IRÓNIA volt? Nagyon reggel lehet. Remélem a felskálázott 720p-t és az SSHD-t nem vetted komolyan.
,,Plusz nem értem hogy sikerült a Renoir-t idekeverni, hiszen az egy APU, a mellé nem kell(ene) dVGA."
Mi az hogy nem kell?
Egy gamer laptopba szerinted elég lesz az a nyúzott VEGA20? Hoztam fel nektek egy példát egy hardverre, mai kb megegyezik a PS5 hardverével. EZ fogyaszt kb 250-300wattot. Erre jöttök itt ezzel hogy fuhh mennyit fogyasztana egy 4k 60 FPS-t tudó konzol... Ha lenne ZEN2-es mobil processzor ami nem APU akkor azt hoztam volna fel példának, a lényeg hogy hoztam egy hasonlatot 8 TFLOPS+Zen2 kombóra 300 wattig bezárólag.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- GIGABYTE GeForce RTX 5090 GAMING OC 32G - bontatlan, 3 év gari
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy gamer laptopba szerinted elég lesz az a nyúzott VEGA20? Hoztam fel nektek egy példát egy hardverre, mai kb megegyezik a PS5 hardverével. EZ fogyaszt kb 250-300wattot. Erre jöttök itt ezzel hogy fuhh mennyit fogyasztana egy 4k 60 FPS-t tudó konzol... Ha lenne ZEN2-es mobil processzor ami nem APU akkor azt hoztam volna fel példának, a lényeg hogy hoztam egy hasonlatot 8 TFLOPS+Zen2 kombóra 300 wattig bezárólag.