- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Uramisten

Najó, kezdjünk neki.
,,8 magos Zen2 Renoir? Az egy APU lesz, VEGA és nem NAVI integrált VGA modullal, maximum 65W-os fogyasztással, ez ugye CPU és IGP együtt."
Fuhh ne mondd
Én arról beszélek, hogy a Renoir mellé beraknak egy NAVI alapú 5700-at, és lám ott van kb a PS5.,,250W-ról beszélünk és nem 450-500W-ról" --> Az megvan hogy az egész komment IRÓNIA volt? Nagyon reggel lehet. Remélem a felskálázott 720p-t és az SSHD-t nem vetted komolyan.
,,Plusz nem értem hogy sikerült a Renoir-t idekeverni, hiszen az egy APU, a mellé nem kell(ene) dVGA."
Mi az hogy nem kell?
Egy gamer laptopba szerinted elég lesz az a nyúzott VEGA20? Hoztam fel nektek egy példát egy hardverre, mai kb megegyezik a PS5 hardverével. EZ fogyaszt kb 250-300wattot. Erre jöttök itt ezzel hogy fuhh mennyit fogyasztana egy 4k 60 FPS-t tudó konzol... Ha lenne ZEN2-es mobil processzor ami nem APU akkor azt hoztam volna fel példának, a lényeg hogy hoztam egy hasonlatot 8 TFLOPS+Zen2 kombóra 300 wattig bezárólag.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Windows Insider Program
- Spórolós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Honda topik
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Egy gamer laptopba szerinted elég lesz az a nyúzott VEGA20? Hoztam fel nektek egy példát egy hardverre, mai kb megegyezik a PS5 hardverével. EZ fogyaszt kb 250-300wattot. Erre jöttök itt ezzel hogy fuhh mennyit fogyasztana egy 4k 60 FPS-t tudó konzol... Ha lenne ZEN2-es mobil processzor ami nem APU akkor azt hoztam volna fel példának, a lényeg hogy hoztam egy hasonlatot 8 TFLOPS+Zen2 kombóra 300 wattig bezárólag.