- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Uramisten

Najó, kezdjünk neki.
,,8 magos Zen2 Renoir? Az egy APU lesz, VEGA és nem NAVI integrált VGA modullal, maximum 65W-os fogyasztással, ez ugye CPU és IGP együtt."
Fuhh ne mondd
Én arról beszélek, hogy a Renoir mellé beraknak egy NAVI alapú 5700-at, és lám ott van kb a PS5.,,250W-ról beszélünk és nem 450-500W-ról" --> Az megvan hogy az egész komment IRÓNIA volt? Nagyon reggel lehet. Remélem a felskálázott 720p-t és az SSHD-t nem vetted komolyan.
,,Plusz nem értem hogy sikerült a Renoir-t idekeverni, hiszen az egy APU, a mellé nem kell(ene) dVGA."
Mi az hogy nem kell?
Egy gamer laptopba szerinted elég lesz az a nyúzott VEGA20? Hoztam fel nektek egy példát egy hardverre, mai kb megegyezik a PS5 hardverével. EZ fogyaszt kb 250-300wattot. Erre jöttök itt ezzel hogy fuhh mennyit fogyasztana egy 4k 60 FPS-t tudó konzol... Ha lenne ZEN2-es mobil processzor ami nem APU akkor azt hoztam volna fel példának, a lényeg hogy hoztam egy hasonlatot 8 TFLOPS+Zen2 kombóra 300 wattig bezárólag.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tesla topik
- Renault, Dacia topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy gamer laptopba szerinted elég lesz az a nyúzott VEGA20? Hoztam fel nektek egy példát egy hardverre, mai kb megegyezik a PS5 hardverével. EZ fogyaszt kb 250-300wattot. Erre jöttök itt ezzel hogy fuhh mennyit fogyasztana egy 4k 60 FPS-t tudó konzol... Ha lenne ZEN2-es mobil processzor ami nem APU akkor azt hoztam volna fel példának, a lényeg hogy hoztam egy hasonlatot 8 TFLOPS+Zen2 kombóra 300 wattig bezárólag.