Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a tesztek töredékében olvastam bármi utalást a TDP-s dologra
no ez itt a gond. tudod, hogy én melyik tesztben olvastam, hogy sundámbundám van a TDP-vel? mindegyikben - ugyanis annyit fogyasztott, mint a 680, és alig kevesebbet, mint a 770. bizonyítékom is van rá
tehát az információ elérhető volt bárki számára.a vásárlók félrevezetésével elért versenyelőny
pontosan. ilyenkor max. a vásárlónak van jogalapja a céggel szemben, nem a versenytársnak. de mind a joghurtipar, mind az nVidia gondosan ügyel arra, hogy a kényelmetlenség jogalapnak ne legyen elég erős.
Pont erről beszélek, és akik ebben a gap-ben lettek volna, vagy 980-at vesznek inkább, vagy 290/290X-et, esetleg kivárnak.
ezzel egyetértek, max. a mértékén lehet vitatkozni. ezért hoztam kiemelt példaként a 8800GTS-320-at - már a megjelenéskor tudott volt, hogy nem túl hosszú távon kevés lehet a 320MB (sokkal inkább, mint most a 3.5GB), mégis vitték, mint a cukrot. még az árazás is hasonló volt.
a Radeonos mondásoddal pedig akkor értenék egyet, ha nem lettek volna már 1 éve a piacon. nyilván az árcsökkentés generált extra sales-t, de ez nem váltotta meg a világot. kizártnak tartom, hogy sokkal többet adtak volna el, ha kevesebben vesznek 970-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
tehát az információ elérhető volt bárki számára.