Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gbors

nagyúr

válasz HSM #3576 üzenetére

Én a tesztek töredékében olvastam bármi utalást a TDP-s dologra

no ez itt a gond. tudod, hogy én melyik tesztben olvastam, hogy sundámbundám van a TDP-vel? mindegyikben - ugyanis annyit fogyasztott, mint a 680, és alig kevesebbet, mint a 770. bizonyítékom is van rá :) tehát az információ elérhető volt bárki számára.

a vásárlók félrevezetésével elért versenyelőny

pontosan. ilyenkor max. a vásárlónak van jogalapja a céggel szemben, nem a versenytársnak. de mind a joghurtipar, mind az nVidia gondosan ügyel arra, hogy a kényelmetlenség jogalapnak ne legyen elég erős.

Pont erről beszélek, és akik ebben a gap-ben lettek volna, vagy 980-at vesznek inkább, vagy 290/290X-et, esetleg kivárnak.

ezzel egyetértek, max. a mértékén lehet vitatkozni. ezért hoztam kiemelt példaként a 8800GTS-320-at - már a megjelenéskor tudott volt, hogy nem túl hosszú távon kevés lehet a 320MB (sokkal inkább, mint most a 3.5GB), mégis vitték, mint a cukrot. még az árazás is hasonló volt.

a Radeonos mondásoddal pedig akkor értenék egyet, ha nem lettek volna már 1 éve a piacon. nyilván az árcsökkentés generált extra sales-t, de ez nem váltotta meg a világot. kizártnak tartom, hogy sokkal többet adtak volna el, ha kevesebben vesznek 970-et.

Új hozzászólás Aktív témák