- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
Ha most vennék 4K-s monitort akkor engem az életem végéig kiszolgálna (max ha tönkremenne akkor cserélném ,de nekem eddig 1 azaz 1HDD-m ment tönkre 1996 óta mióta gépezem)....Erős a G-Syncért az a 250 ezer.... azért mert nvidia 100-al többet kérnek mint az amd-s freesyncért.... nekem ez nem éri meg... AMD-t meg nem akarok venni mert sok kedvencem physxes és erről sosem mondok le. Ami nekem nem ér meg xy Ft-ot az a világ egyetlen 1 megvehető dolga is lehet nem fogok kiadni érte annyit...
A csúcs VGA meg proci az már más azért kiadom amit kell ,de egy **aros monitorért nem vagyok hajlandó ennyit kiadni.Remélem ezzel ,hogy az amd-s cucc a free snyc miatt sokkal olcsóbb és ezt mindenhol hangoztatja az amd ráveszi az nv-t hogy vigye le a G-Sync árát,vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest