- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Igen, ez egy szörnyeteg. Én nem tudom hova tenni ezeket, nekem tuti nem kéne ilyen cucc, csak érdekesség képpen linkeltem.
Hát én már megtettem, több mint 10 év AMD -zés után. És nem bántam meg. Röhej, hogy egy R9 290/290X -nek a mai napig nincs olyan alternatívája AMD oldalon, ami érdemi előrelépés lenne. +10-15% teljesítmény számomra nem az. Majd ha az AMD tud valami értékelhetőt újra letenni az asztalra, esetleg újra piros leszek. De addig maradok zöld.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Tápos kibeszélő offtopik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest