- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Huhh, hát ez egy igen nehéz szülés volt
, feltéve ha megbocsájtod nekem azt, hogy egy kalap alá veszlek egy pillanatra a TTomaxal folytatott beszélgetés okán! 
Igen, kéne másik mérés 290X-el, ami húzva van mint állítólag a tiéd is volt, ezzel kezdtem.., aztán jött vagy egy tucat számomra teljesen értelmetlen hsz, ami arról szólt mit nem vettem észre/állítottam be, amikor ilyesmi nem történt.

Node lényegtelen, dícsértessék, célbaértünk!

(#2727) ALONSO11:
Dehogyis, semmi ilyesmi csak tudod néha igen lassan válaszolok a privikre, néhány kivételes/ritka alkalomtól eltekintve..

Olvasom a másik topicot is mindjárt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, feltéve ha megbocsájtod nekem azt, hogy egy kalap alá veszlek egy pillanatra a TTomaxal folytatott beszélgetés okán!