Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nem tudom, feltűnik-e, hogy egy régebbi HEDT hatmagosom van.

Ráadásul elsőgenerációs, és az is vígan szalad 24/7-re 4Ghz-en, légen, és paksot sem kér hozzá.Ami pedig az érvelésed illeti, én nem állítottam sehol, hogy indokolt lenne játékokhoz 8 mag. Én csupán ezt az állításod kívántam megcáfolni: "Arról már nem is beszéltem mi van akkor ha 5 ghz-re felrántanak egy 7700k-t állva hagy mindent játékban? Ja sorry for that little fact."
Amúgy mérésem is van a dologról, cáfolni ezt a hozzászólásod is: [link]
És ez csak egy játék, ahol saját szememmel láttam, hogy fogy el akár egy húzott Haswell i5 is.
Tehát az sem igaz, hogy a játékok ne tudnák hasznosítani a 4 magnál/8szálnál többet. Ez a 4 éves játék is szépen profitál a 8-nál több szálból is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest