- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple Watch
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Szerintem meg jól csinálja az AMD!
Ha most egyszerűen nincs mit kiadni high end-be, akkor mit adjanak ki. Eddig az elmúlt évekbe elbaszták, azt én úgy tudom, be is ismerték! A maxvel jól odaba**ott nekik. Amire a Fury ami zsákutca és 390x már nagyon kevés volt. Ott annál a generációnál nagyon csúnyán kikaptak.
Mondjuk az átnevezéseket lehet szidni, de be is jött nekik, mert csak kicsit kellett hegeszteni a kártyákon szóval az alapelv nem volt rossz, és ugyan úgy használható volt a kártya, és előre lépés is volt.Most azt láttak hogy a polaris működik! kiadták, le is fedték az átlag gamer szinten. 1070-es úgy is már 1440p-re kell. Ha lett volna egy elfogadhatóan szar valami tuti kiadják.
Amit most szarul csinál hogy a 470 4gb-ost az 1050 TI ellen kéne küldeni 50-60k között ami oda verne az Nvidia-nak. 1060-as ellen meg mehetne a 8gb-os de már közel lenne a 480 4gb-os is (mint ahogy most van)
De úgy látszik nem kell nekik a pénz meg a piaci részesedés, bukott helyzetből meg nem tudom minek kell versenyeztetni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Formula-1
- Háztartási gépek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Honor 200 pro
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest