Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Puma K #25555 üzenetére
Detto, végül én is itt kötöttem ki... és már teljesen egyetértek az itt válaszoló fórumtagokkal, önkritikát gyakorolva...
Ahelyett, hogy 3-4 hónapig sírtam a találgatós fórumban, meg órákat böngésztem a lehetőségeket, teszteket stb, elemeztem a piacot délutánokat, mikor kell eladni a 970-et .... Ezen idő helyett belevághattam volna egy kisebb otthoni melóba, amiből rég kijött volna egy 1070 ára
Le kell sz.rni és venni valamit a sírás helyett.
A fórumozás is addig hasznos, amíg tanul belőle az ember, vagy új tech infókkal gazdagodik a tudása. Ettől viszont se nem jön új AMD kártya, se nem lesz jobb a marketing stb... Szóval sorry mindenkitől, ha a terhetekre voltam
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- ASUS notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS RTX 3080 MASTER 10G
- GIGABYTE 5070 Ti 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Eladó egy Asus Tuf Rtx 3070 Gaming OC 8GB videokártya
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest