- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz
üzenetére
A minimum meghatározása, hogy olyan konfigon tudják garantálni a játék futtatását alacsony szintű beállításokkal. Az ajánlott meg innentől kezdve értelemszerű.
Felesleges ilyen szőrszálhasogatásba belemenni, hogy egyes gyártók hogyan játszanak a minimum ill. ajánlott gépigény specifikációkkal. Ha nagyobb részletességet tudsz elérni, akkor örülj neki. Viszont ha csak minimumot, akkor meg nem szólhatsz semmit, mert az volt megadva, ezért nem is értem ezt a lázadozást.
Azt meg nem értem, hogy hogyan jön ide az RX470 4GB piaci elérhetősége.
Átlagban 70K vagy alatta volt a kártya, kiugró esetekben lehetett több.
Ettől függetlenül már a megjelenésekor tudni lehetett, hogy nincs a GTX1060 szintjén ami 90K körül indult. Szóval a specifikációk ismeretében, de az ár alapján határoztad meg a teljesítményét (ha jól értettem amit írtál, mert tagolatlan az írásod) ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest