Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Solymi81
üzenetére
COD IW userek pedig jobban szerettek volna játszani az új COD-ukkal.
RX 470 4GB nekem a vizes boltban pedig ennyiben volt, de a 8GB még ettől is jóval drágábban indult és nem érte meg a felárat akkor. RX 480 4GB meg messze 100ezer felett és környékén volt és a 8GB azon is túl... Ne mostani árakkal gyere, amikor olyan fél éve használom már ezt a Polaris 10 videókártyát. Kimértem és végigpróbáltam minden olyan játékkal amihez kedvem támadt volna játszani. Marad a Youtube videók nézése, hogy ezek milyen szépen néznének ki magasabb grafikai beállitásokat használva, de ez nálam még nem valósitható meg. Néhány rovátkával még ezen szint alatt vagyok, és még 25-30ezret hozzáteszek az eddigi erőfesszitéseimhez és talán elérem azt a szinvonalat. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
RX 470 4GB nekem a vizes boltban pedig ennyiben volt, de a 8GB még ettől is jóval drágábban indult és nem érte meg a felárat akkor. RX 480 4GB meg messze 100ezer felett és környékén volt és a 8GB azon is túl... Ne mostani árakkal gyere, amikor olyan fél éve használom már ezt a Polaris 10 videókártyát. Kimértem és végigpróbáltam minden olyan játékkal amihez kedvem támadt volna játszani. Marad a Youtube videók nézése, hogy ezek milyen szépen néznének ki magasabb grafikai beállitásokat használva, de ez nálam még nem valósitható meg. Néhány rovátkával még ezen szint alatt vagyok, és még 25-30ezret hozzáteszek az eddigi erőfesszitéseimhez és talán elérem azt a szinvonalat.