- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Éppen most olvastam redditen: "It's not enough to have a great product, people must know about it"
És tényleg így van.
De véleményem szerint nem ez a fő probléma hanem az afféle megmondások,hogy "informatikus haver azt mondta hogy Nvidia a király AMD meg egy szar,AMD-t ne vegyél,mert megbánod"
Aztán ha rákérdezel,hogy miért akkor vagy nem tud mondani semmit vagy akkora baromságot mond hogy vered a fejed a falba...Múltkor ugyanígy jártam.Azt mondja nekem AMD-t ne vegyél mert szar,megkérdeztem hogy miért szar,erre azt mondta hogy Nvidián szebb a kép meg több FPS-ed van.Aztán meg hiába próbálod neki megmagyarázni,mert "nem az úgy van,AMD csak szar lehet"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Projektor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest