Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
A sebességi adatok teljesen így vannak, tök jó gyors az új, meg szép, csak én jobban kiismertem magam a régiben. Mondjuk amilyen ritkén van szükség, nem zavart nagyon hogy lassan tölt be. 1s vagy 10s, nekem olyan mindegy havonta 1x.
Nézd, nem baj az, hogy rágyúrtaka driverre, mert jó dolog, hogy jelentősen gyorsult az utóbbi évben, és ehhez nyilván szükség volt komolyabb teszt bázisra.

Tehát nem, nem volt felesleges javítani a supporton. Ugyanakkor ezekre a fejlesztésekre nem a driver megbízhatatlansága miatt volt szükség, hanem hogy nagyobb tempóval tudják a sebességét fejleszteni.Remélem, így érthető.
(#18091) syberia: Én is végigjártam... 3870, 4850-ek, 4890, 5850, 7870, 7950, 7970, 280X, 290, most 7870 XT. Sosem volt komoly (élményeket lényegesen rontó) gondom driveresen. Amennyi zűr volt, annyit simán olvastam a zöld topikokban is....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest