Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nekem erősen CPU-limitnek tűnt.
Nálam ment mindkét GPU rendesen, csak azon a rövid teszten is többhelyen előfordult, hogy visszaesett mindkét kari kihasználtsága, a proci meg fel némi döcögés kíséretében. 
OSD-n néztem midnent közben: [link]
Belinkelem már akkor a CF tesztem: [link] [link]A GTA4-nek egyáltalán nem buta a motorja, 3 programszálra skálázódik, ami elég komoly, ha a korát is nézed.
Megy a 7970-el elég frankón, csak mondjuk folyamatos 60-80% CPU-használat 90-es látótávon a 4670K-val is. 
(#1792) miresz: Mindenesetre a Mantle-től csak jobb lehet a helyzet, hogy csökkenti az API-s többletterhelést. Én ajándékként tekintek rá, ha 5%-ot hoz, már örülök, nemhogy, ha esetleg többet. Enélkül is meg voltam elégedve a 7970 vagy 280X-emmel.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nálam ment mindkét GPU rendesen, csak azon a rövid teszten is többhelyen előfordult, hogy visszaesett mindkét kari kihasználtsága, a proci meg fel némi döcögés kíséretében.