Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Ajaj megy az adok kapok :K Vörös szemveg zöld szemüveg, ha baráti találkozóra összejöttök már 3D-t lehet is nézni :)
    Én arra a mondatra szeretnék reagálni hogy a Hallgatással AMD piacot veszít.
    Mivel NV felvásárolta a GDDRX et, az Amd nem veszít semmiféle piacot azzal ha nem beszél a 490xről
    Mivel az egy GddrX es móka, csak izzadságszagú magyarázkodásnak tűnne.
    Piacvesztés akkor lenne ha a 60-100 ezer forintos kártyákból befolyó összeg eltörpülne a 1080 GDDRX mellett (Nem csak Amerika és Németország van Távol keletre is illene gondolni)
    de ha feltételezzük oda készülnek akkor a több eladott kártya (igaz kisebb haszonkulccsal) de a Piacot folyamatosan billenti át AMD felé darabszámban.
    Az okozna nekik sokkal nagyobb kárt ha az 1060 is kijött volna.
    Az viszont valóban fontos hogy a sima középkategóriában a GDDR5 kártyákkal mutasson valamit AMD most a Computex-en, Hiba lenne ha nem mutatna.
    GddrX szinten meg ha valódi tömeggyártás lesz normál árakon és akkor jelensz meg teljesen más árakat tudsz képezni és NV vagy egy durva árcsökkentésbe kezd amit én nehezen tudok elképzelni ismerve az üzletpolitikájukat vagy sokaknak fog fájni hogy jé ezt a másik oldalon sokkal olcsóbban is lehet.
    NAGYON fontos megjegyezni továbbra is azt hogy a kártyák az áraik alapján sorolódnak be egymás mellé.
    Az nem úgy megy hogy majd az 1070 mellé én a 490 et vagy 480 at akarom, majd az ár eldönti!

Új hozzászólás Aktív témák