- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
Így van, számomra sem haldoklik, én egy kezemen meg tudom számolni, hány AAA címet vásároltam megjelenéskor az lemúlt 10 évben (valójában egy ujjamon is, GTA aktuális változatai), mégis ez idő alatt sokszázezret (talán milliót is) költöttem játékokra. PC excluzív (vagy PC primary) játékokra (MMO-k, szimulátorok, FPS-ek, mostanában népszerű survivalok) ment el a pénz. Szóval a DX12 aktuális hülyeségei engem csak marginálisan érdekelnek, lehet rajta lamentálni, egy fórumon nyavajogni, ennyi. Az ez idő alatt használt játékok közül talán, ha 10% futott az aktuálisan "csúcs" DX verzión, és a maradék 90% talán, ha 10%-ánál hiányoltam, hogy ugyan miért nem használ frissebb motort.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest