- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Crytek
üzenetére
Én szinte megszállottan szoktam "optimalizálni" a játékbeállításaimat (addig nem tudok nyugodtan játszani, míg nem elégedtem meg vele) úgy, hogy a játékidő >95%-ában meglegyen Vsync-el a stabil 60 fps (csak nagyon elvétve és/vagy ismerten problémás cutscene jellegű jeleneteknél zuhanjon be [jobb esetben] 45-re vagy 30-ra), azon belül pedig a lehető legszebben nézzen ki. De benne van az is, hogy egy TitanX SLI-vel is kikapcsolnám az olyan post-process szűrőket, amik leginkább csak elmaszatolnak és/vagy elzajosítanak mindent, mert tudom, hogy nem minden azért van a menüben, mert attól egyenes úton és mindig szebb a kép: nem szebb, csak más, ami szubjektív, hogy valakinek épp tetszik-e valamelyik, de biztos nem úgy gondolták a programozók, és szerintem "ízléses" embernek amúgy sem kéne az egymásnak ellentmondó dolgokat egyszerre bekapcsolni (pl. józan ésszel a blurring és sharpening szűrőknek egyszerre semmi értelme, még ha az egyiket kívánja is valaki), csak mert ott vannak a menüben, hogy válogathass közülük ízlésedre nulla és egy-két valami közt (de nem automatikusan mindet). De ide sorolható még az esetek túlnyomó többségében bármilyen post-process anti-aliasing is, amit nagyon ritkán használok (csak ha alaphangon borzalom aliasing-hegy a kép, és viszonylag jobbféle maszatoló-AA, pl. SMAA szerűség van a játékban, de az ML- és FXAA hagyjon békén).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Filmvilág
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Parfüm topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs